Apartmaji v Moravskih toplicah

apartma-moravske-topliceV neposredni bližini Murske Sobote se nahajajo v Sloveniji najbolj znane toplice, Terme 3000. Terme lahko obiskujemo v vseh zimskih časih ne glede na vremenske razmere. V zimskem in poletnem času pa se lahko vsak posameznik udeleži najrazličnejših športov in programov. Terme 3000 so znane po veliki izbiri športnih aktivnosti in odlično ponudbo apartmajev. V samih termah se lahko udeležite plavanja, igranja golfa, igranja tenisa in nogometa, pohodništva… Terme pa so primerne za vse generacije. V sklopu term 3000 pa si lahko najamete različne apartmaje in počitniške domove. V neposredni bližini lahko izbirate med najrazličnejšimi ponudniki.

Najbolj pogosta izbira pa so najem apartmaja v Termah 3000. Apartmaji se nahajajo v neposredni bližini term in wellnesa. Izbirate lahko med bungalovi, lesenimi apartmaji in zidanimi hišicami. Vse to vam ponujajo terme, izbira apartmaja pa je odvisna od vaših želja in interesov. Bungalovi so znani po tradicionalnem zgledu in slamnati strehi. Apartmaji so primerni za bivanje ne glede na letni čas, saj je za ogrevanje in hlajenje poskrbljeno. Bungalovi se nahajajo le nekaj metrov od samih term 3000. bungalovi so lepo urejeni in dajejo občutek tradicionalnosti. Če ste bolj zgodovinski človek, ki rad poskuša vedno nove stvari potem je bivanje v bungalovu idealno za vas. Bungalovi se nahajajo v mirni soseski, ki je primerna tudi za rekreacijo in sprehode. Oddaljeni so tudi le nekaj metrov od središča mesta in trgovine, kjer si lahko kupite stvari, ki jih potrebujete. Ljudje radi obiskujejo bungalove že zaradi njihovega zgleda in funkcionalnosti. Vsak posameznik pa lahko kuha v svoji lastni kuhinji in uporablja lastno kopalnico.

Bungalovi so primerni za vse generacije  in v sklopu njih dobite še dodatne karte za te popuste. Lesene brunarice: ena od zelo pogostih izbir je bivanje v lesenih brunaricah oz. hiškah. Nahajajo se v neposredni bližini term 3000 , kjer pa najde vsak posameznik nekaj zase. V sklopu term potekajo različne vaje in animacije za najmlajše. Z najemom lesenih hiško pa pridobimo kar nekaj ugodnosti in storitev. V najem so običajno že vštete karte z katerimi imate prost vstop v toplice terme 3000. Terme 3000 so toplice, ki delujejo na termomineralni vodi, ki pa ima veliko zdravilnih učinkov. Termomineralna voda vpliva dobro na našo kožo in organizem, spopada pa se tudi z vrsto boleznimi. Lesene hiške ali apartmaji pa se nahajajo v neposredni bližini teh term 3000. Prednosti bivanja v teh apartmajih je, da imate vse na dosegu rok in za določene lokacije sploh e potrebujete avtomobila oz prevoznega sredstva. Lesene hiške so narejene iz lesa in so zelo lepo urejene. V njih se počutimo sproščeno in domače. V apartmaju oz hiški pa lahko ob najemu uporabljati tudi televizijo. Apartmaji so primerni za večje število ljudi ali za družine saj so zelo prostorni. V najem pa jih vse pogosteje jemljejo tudi pari in upokojenci.

Apartmaji se nahajajo v mirni soseski, kjer pa si lahko ogledate tudi lep park in nogometno igrišče. V neposredni bližini pa se lahko udeležite tudi igre golfa, kot profesionalec ali kot začetnik. Apartmaji so prostorni in so običajno 2 nadstropni. V zgornjem nadstropju se nahajata spalnica in kopalnica. Spalnica ima tudi svojo televizijo. V spodnjem nadstropju pa se nahaja kuhinja, majhna dnevna in kopalnica. Tudi tukaj boste našli televizijo in raztegljiv kavč. Apartmaji so primerni za bivanje v vseh letnih časih, najbolj naseljeni pa so v času božičnih in zimskih praznikov. Veliko jih obiskujejo tudi bolniki iz doma za ostarele, saj učinek termomineralne vode dobro vpliva na organizem. Terme pa upokojencem nudijo dodatno sprostitev in lajšanje bolečin. V vročih poletnih dneh pa je najbolj priljubljeno plavanje in pohodništvo. Najrazličnejši športi pa so vam na dosegu roke, kadar boste bivali v apartmajih term 3000. Obiščete lahko tudi samo Mursko Soboto, ki pa ponuja številne znamenitosti vredne ogleda.