Poročni salon

porocni-salonV današnjih časih ni več težava najti poročni salon, ki vam je pisan na kožo. Poročni salon pa je prostor, kjer nevesta izbira oz. poskuša poročne obleke, za svoj poročni dan.  V tem članku bomo na kratko opisalo kako saloni izgledajo in kaj vam sploh nudijo:

1.)    POROČNE OBLEKE

V vseh poročnih salonih se tudi nahajajo poročne obleke. Obleke so vseh velikosti , barv in stilov. Prebrskajte po internetu in se odločite za salone ki so vam pisani na kožo. Dogovorite se za poskušanje oblek in si zagotovite, da se vam maksimalno posvetijo. Pomagali vam bodo svetovalci v salonih, ki so seveda specializirani za opravljanje tovrstnega poklica. Izbira poročne obleke je za vsako nevesto drugačna izkušnja. Enim je v užitek med tem ko drugim je velika muka. Vendar nič se ne bojte, z pravimi prijatelji in dobrim salonom še tako zahtevna nevesta najde svoje zadovoljstvo.

2.)    POROČNI NAKIT

V nekaterih poročnih salonih najdemo tudi poročni nakit. V našem salonu imamo pestro izbiro nakita za vse okuse. Nakit je izdelan predvsem iz jekla,srebra in zlata in je zelo različen. Poročen nakit je skoraj nujen dodatek vsake neveste .Če izberete obleko ki nima naramnic je poročni nakit ključnega pomena saj zelo lepo poudari obline in vas same. Pod poročni nakit spadajo tudi razni glavnički za lase, polžki ki so letos zelo moderni in pa seveda tiare, ki dajejo vtis pravljičnosti in popolnosti.

3.)    POROČNI DODATKI:

V dobro založenih poročnih salonih najdemo tudi zelo veliko poročnih dodatkov. K dodatkom sodijo različne torbice, ki so nuja skoraj vsake ženske, da lahko vanj spravi različne stvari. Letos so zelo moderne male poročne torbice oz. torbice za v roko. K dodatkom še sodijo različni LAJBIČI, ki se zelo lepo podajo na obleke brez naramnic in na elegantni stil žensk. Poročni dodatki so tudi Rokavice, ki so lahko dolge srednje in kratke. Letos so v modi čipkaste kratke rokavice.

4.)    POROČNI ČEVLJI:

V veliko poročnih salonih pa imajo tudi poročne čevlje. Vendar so veliko dražji kot pa v običajnih trgovinah. Poročni čevlji so velik del poroke saj preživimo v njih skoraj ves dan in moramo si zagotoviti, da se bomo počutili udobno in sproščeno. Dobro je, da si kupite čevlje, ki bodo mogoče še kdaj uporabni tudi po poročnem dnevu, saj so v večini zelo dragi in kakovostni.

 

5.)    DRUGE POROČNE PORTEBŠČINE:

V dobro založenih spletnih trgovinah, kot so Okraski.com  imajo tudi izbiro za celotno organizacijo poroke  zato vam je veliko lažje in manj stresno, saj ne rabite tekati iz mesta v mesto in iskati potrebščine, ki jih potrebujete za poroko. Sem spadajo poročna vabila,  naprsniki, zahvale, poročne blazinice, podvezice, konfeti, cvetni lističi, pasi, baloni, svečniki, dežniki, kravate…

Poročni Salon Goga
Popolna Poroka
Poročna trgovina